Suutaripalvelut ja avaimet Raisiosta

Katso yhteystietomme

Korjaamme Turun seudulla kaikenlaiset kengät vuosien kokemuksella suutarintöistä. Olipa kyseessä sitten korkolapun vaihto, puolipohjan asennus, paikkaus, varren kavennus, vetoketjun vaihto tai vaikkapa ortopedinen muutostyö, me hoidamme kenkäsi kuntoon lujalla ammattitaidolla ja korkealaatuisilla välineillä ja materiaaleilla!

Avainpalvelut

Kun haluat autonavaimet ajonestolla tai sinun tarvitsee teettää uusia avaimia, poikkea Myllyn Suutarille. Useimmat avaimet kaiverramme asiakkaan odottaessa tai hoitaessa ostoksia kauppakeskuksessa, ja saat uudet avaimet heti mukaan. Meiltä saat myös uudet mustapäiset Ovia- ja Edge-kotiavaimet.

Kaiverrukset

Käyttö- tai koriste-esine yksilöllisellä kaiverruksella on hyvä lahjaidea. Kannattaa myös kaiverruttaa lemmikin nimi kaulapannan nimilaattaan siltä varalta, että eläinystävä lähtee karkuteille. Kaiverrettu nimilaatta ulko-ovessa toivottaa vieraat tervetulleiksi ja kertoo postinjakajalle oikean osoitteen. Meiltä saat tarkat kaiverrukset ammattitaidolla ja nopeasti – teroitamme myös esim. luistimet, sakset ja veitset!

Monipuoliset suutarintuotteet

Valikoimastamme löydät niin laadukkaat vyöt, lompakot ja nahan hoitoaineet kuin kenkien hoitotuotteet ja kenkätarvikkeet, avaimenperät ja ketjut sekä Zippo-tuotteet, riippulukot, kellon rannekkeet sekä paristot. Zippo-tuotteisiin saat kaiverruksen kaupan päälle!