SuutariNPALVELUT ja avaimet Raisiosta

Korjaamme Turun seudulla kaikenlaiset kengät vuosien kokemuksella suutarintöistä. Oli kyseessä sitten korkolapun vaihto, puolipohjan asennus, paikkaus, varren kavennus, vetoketjun vaihto tai vaikka ortopedinen muutostyö, me hoidamme kenkäsi kuntoon lujalla ammattitaidolla ja korkealaatuisilla välineillä ja materiaaleilla!

Korjaamme myös nahkatakkeja ja -asuja, laukkuja, reppuja ja pressuja.

Avainpalvelut

Kun haluat autonavaimet ajonestolla tai sinun tarvitsee teettää uusia avaimia, poikkea Myllyn Suutarille. Useimmat avaimet kaiverramme asiakkaan odottaessa tai hoitaessa ostoksia kauppakeskuksessa, ja saat uudet avaimet heti mukaan. Meiltä saat myös uudet OVIA- ja EDGE- mustapäiset kotiavaimet.

Kaiverrukset 

Käyttö- tai koriste-esine yksilöllisellä kaiverruksella on hyvä lahjaidea. Kannattaa myös kaiverruttaa lemmikin nimi kaulapannan nimilaattaan siltä varalta että eläinystävä lähtee karkuteille. Kaiverrettu nimilaatta ulko-ovessa toivottaa vieraat tervetulleiksi ja kertoo postinjakajalle oikean osoitteen.

Meiltä saat tarkat ja ammattitaitoiset kaiverrukset nopeasti - teroitamme myös esim. luistimet, sakset ja veitset!

Monipuoliset suutarintuotteet

Valikoimastamme löydät niin laadukkaat vyöt, lompakot ja nahan hoitoaineet, kuin kenkienhoitotuotteet ja kenkätarvikkeet, avaimenperät ja ketjut sekä zippo-tuotteet, riippulukot, kellon rannekkeet sekä paristot. Zippo-tuotteisiin saat kaiverruksen kaupan päälle!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 10Jaa